Carregant...
 

Crear article

Select Tracker
(generat automàticament després de la creació de l'item)
Número de pre-inscripció
Vols que t'afegim al grup de whatsapp obert que tenim de l'espai de debat educatiu? (es preveuen pocs missatges, som poca gent aquest curs)
Per si s'ha d'avisar d'algun canvi d'ultima hora relacionat amb alguna sessió concreta amb poc temps d'antel·lació

Trobades temàtiques a les que et voldries apuntar. Els noms de les trobades corresponen amb la informació mostrada a la pàgina de l EDE21

De quines franges d'edat són els teus fills i/o filles? (per si hi ha molta gent a alguna trobada i pensem a fer subgrups per franges d'edat)
Nombre de caràcters: Max: 10000
Indica aquí breument si vols com és la vostra família, quants fills o filles tens, si hi ha alguna altra característica especial que vulguis compartir (bessonada, ...)
Escola a la que portes els fills o filles
A part del que inclou el programade les trobades, trobaries necessari que es parles d'algun altre tema que et motiva o neguiteja en especial?
La informació d'aquestes trobades de l'Espai de Debat Educatiu m'ha arribat a través de...
Preferiries assistir a les trobades presencialment només, o bé només prefereixes assistir si es fan trobades virtuals, o et pot interessar una o altra modalitat barrejades segons els casos o altres factors?
Voldries que es gravessin les sessions, per si algun dia no pots assistir? (els vídeos serien disponibles només per ales persones inscrites a les trobades)
Altres comentaris addicionals
3.239.11.178
Registrada per prevenir possible spam
Nom d'usuari o usuària en la web memoria.afamontseny.com