Carregant...
 

Dibuixos animats

Dibuixos animats

Series de dibuixos animats recomanades, per a quan creieu adequat per la raó que sigui que els vostres fills puguin veure alguns dibuixos animats. Posats a mostrar-los quelcom, millor que pogueu escollir entre les sèries de dibuixos animats que més quadrin amb els valors i relacions personals i amb la natura que voleu que vegin els vostres fills i filles.

Aquest llistat és auto-mantingut i actualitzat lliurement per les famílies, Sentiu-vos lliures de corregir les edats recomanades, descripció, etc.
Val la pena saber que hi ha eines que poden ajudar a descarregar arxius d'internet al vostre ordinador (per exemple des de TV3) i posar-los en discos USB al vostre televisor, de forma que pugueu permetre que els vostres infants vegin els dibuixos sense publicitat ni anuncis sorpresa, etc.

Ordenat alfabèticament.

1.1. Dinotren

De 3 a 6 anys.

Súper, benvingut al món dels dinosaures! Sóc en Buddy i vaig néixer d'un ou perdut. Els meus pares son pteranòdons, com els meus germans, però jo no soc d'aquesta espècie. Per això, els meus pares i els meus germans, la Tiny, la Shiny i el Don, voltem pel món per descobrir de quina espècie soc. Ho fem en el Dinotren. Ens hi acompanyes?

Títol original: Dinosaur train
País d'origen: Estats Units
Any de producció: 2014

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/dinotren/videos/

1.2. Els Germans Kratt

De 5 a 9 anys.

Som en Chris i en Martin i som germans. Tots dos som zoòlegs, és a dir, que estudiem els animals. El nostre repte és presentar-te els animals més exòtics del món. El que segur que més t'agrada de nosaltres són els nostres vestits de poder animal que ens permeten veure i fer coses que mai abans ni ha fet ni ha vist ningú. Vés amb compte si et trobes el malvat Zach! Vol convertir els animals en robots! Què, t'animes a fer l'animal amb nosaltres?

Títol original: "Wild Kratts"
Pais d'origen: Canadà
Any de producció: 2009

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/germans-kratt/videos/

1.3. La Caleta de la Lily

De 3 a 5 anys

Hola, súper! Sóc la Lily i tinc cinc anys. Visc amb el meu pare a la platja i des de la meva finestra veig una illa on hi ha amagats un munt de tresors. M'ajudes a imaginar-los?

Títol original: Lily's driftwood bay
País d'origen: Irlanda
Any de producció: 2013

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/caleta-lily/de-que-va/

1.4. Mic

De 2 a 4 anys

El Mic és un nino fet de llana que sempre té ganes de jugar i descobrir-ho tot. Els seus amics són la Mosca, el Cargol i, sobretot, en Cincsegons. El Mic i els seus amics es troben cada dia per cantar cançons, explicar contes, dir endevinalles... Viuen en un lloc on hi ha turons, arbres, flors i papallones.

Tot està a punt per jugar. Només cal fer...
MAC, MEC, MIC... TOCA'T EL MELIC!

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/mic/

1.5. Raa Raa el lleó escandalós

De 2 a 4 anys

Hola, súper! Sóc en Raa Raa, el lleó més trempat de la selva Xiu-xiu-xivarri, un lloc ple de sorolls i sons de tona mena. Et presento els meus amics: en Tut Tut, un elefant; en Croc Croc, un cocodril; la Zebi, una zebra; la Gigi, una girafa, i l'Uh Uh, un mico. Vols viure aventures amb nosaltres?

Títol original: "Raa Raa: the noisy lion"
Pais d'origen: Gran Bretanya
Any de producció: 2011

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/raa-raa/videos/

1.6. Zoom el Dofi Blanc

De 5 a 7 anys
Sóc en Zoom, un dofí blanc, i visc a l'illa de Maotou, a prop de Tahití. Tinc tres amics genials: en Yann, la seva germana, la Marina, i l'oncle de tots dos, en Patrick. Si m'acompanyes, viuràs un munt d'aventures al fons del mar!

Títol original: "Oum, le dauphin blanc"
Pais d'origen: França
Any de producció: 2014

Image
https://www.ccma.cat/tv3/super3/zoom-dofi-blanc/
Noms àlias d'aquesta pàgina: Dibuixos | Cartoons | Dibujos | DibuixosAnimats